Productie tamplarie aluminiu

Productia de tamplarie din aluminiu este coordonata de ingineri de specialitate care lucreaza cu centre automate de procesare, italiene, Emmegi. 

Masina de debitat efectueaza taierea automata la unghiuri de 45° si unghiuri intermediare, folosind liste predefinite de taiere, optimizate. Pe centrul CNC automat – Comet T6 – se efectueaza toate operatiile de frezare si gaurire, de la executarea orificiilor de drenaj si ventilatie, gaurile pentru feronerie, pana la executarea frezarilor pentru maner. Fiecare bucata de profil este etichetata si apoi scanata cu cititorul de coduri de bare, pentru a facilita identificarea ulterioara, in fluxul de productie.

Arhitectii si constructorii au preferat ferestrele de aluminiu pentru rezistenta si durabilitatea lor. In timp ce ferestrele traditionale din aluminiu sunt potrivite pentru climatele blande, tamplaria Yprado confectionata cu profile Alu-One poate si utilizata in zonele cu clima extrem de rece. Impreuna cu feroneria Giesse, fereastrele noastre din aluminiu pot fi executate in configuratii cu o suprafata mare de sticla, pentru a maximiza privelistea.

Finisarea suprafetei este importanta pentru calitatea produselor noastre. Performanta si durabilitatea vopselei aplicata electrostatic depaseste orice alt procedeu de vopsire. Fiecare particula de vopsea adera la suprafata de metal vopsita rezultand o suprafata impecabila, care se usuca repede si este extrema de durabila.

Toate procesele de fabricatie utilizate de Yprado sunt prietenoase pentru mediu, ecologice, si sunt utilizate doar materiale care respecta standardele de protectie a mediului si de securitate la locul de munca. Producand in acest fel, compania asigura caracterul ecologic al proceselor de fabricatie termopan salamander, limiteaza volumul de deseuri si economiseste resursele naturale.