Istorie

Yprado a inceput initial ca producator de tamplarie activ pe piata rezidentiala, privata.

Datorita flexibilitatii arhitecturale extraordinare a aluminiu, care este potrivit pentru cladiri moderne de birouri, universitati, hoteluri, spitale, apartamente etc., Yprado a reusit sa abordeze piata comerciala si a devenit un producator cu experienta in industria de tamplarie. 

In 2009, Yprado a decis sa investeasca in dezvoltarea propriilor  sisteme de profile. A fost creat un department R&D pentru a dezvolta solutii inovatoare in industria ferestrelor.  Scopul acestei integrari verticale este de a genera satisfactie clientului prin supravegherea calitatii pe parcursul intregului proces, de la faza de proiectare a profilelor, pana la faza de asamblare a ferestrelor.

In 2011, dupa un control SRAC, sistemul nostru de dezvoltare a profilelor a fost certificat in conformitate cu cerintele standardului international de calitate ISO9001.

In 2012, capacitatea de productie a fost extinsa prin infiintarea unei noi fabrici unde se produce aluminiu, de la stadiul de profile pana la asamblarea ferestrelor finite. Fabrica este echipata cu linii complet automate, ceea ce reduce interventia umana la minim si posibilitatea erorilor in procesul de productie. 

In prezent, Yprado a angajat aprope 100 de oameni si are departamente de vanzari in: Franta, Belgia si Romania.

Succesul a fost construit pe baza unei echipe pasionata de proiectele sale si care intelege cererile mereu in schimbare ale clientilor. Echipa s-a extins pas cu pas si este formata din departamentele de estimare, vanzare, productie, finante, IT, resurse umane, customer service, logistica si bussines developement.