Distribuitori

distributorsYprado crede in conceptul de parteneriat si colaborare cu distribuitori pentru a atinge obiectivele clientului, in spiritul unei cooperari reciproce. Acest lucru este mult mai productiv si creeaza, de asemenea, un mediu de lucru mai placut. Din experienta noastra, o atitudine pozitiva de "a da si a lua" este mult mai benefica decat invechitul "back-off".

Montaj: Yprado se mandreste cu experienta in productie insa recunoaste ca partea de contractare si montaj este o abilitate diferita si este realizata cel mai bine de specialisti in acest domeniu. Prin urmare, contractarea si montajul nu este realizat in mod direct de catre Yprado, insa avem o retea de distribuitori si instalatori autorizati, cu care colaboram in mod regulat si care ar fi bucurosi sa a) va transmita oferta de pret pentru intregul proiect, contractare si montaj sau b) doar montaj, proces in care Yprado este furnizorul de ferestre si usi. Toti membrii retelei de dealeri sunt atent evaluati si aprobati pentru a efectua lucrari la cele mai inalte standarde.

Alternativ, Yprado poate colabora cu instalatori agreati de client pe a ne asigura ca metodele de montaj sunt intelese si respectate.

Indiferent de cine instaleaza tamplaria este important pentru noi ca fiecare fereastra sa functioneze 100% corect pentru a nu lasa o impresie neplacuta clientului. 

Suntem deschisi parteneriatelor noi si asteptam sa ne contactati cu orice fel de intrebari. Va rugam sa va autentificati pentru a accesa baza de date tehnica si comerciala.

 
 
Log-in