Software ofertare

Yprado a dezvoltat propriul sistem informatic pentru ofertarea si design-ul ferestrelor si usilor. 

Partenerii nostri beneficiaza de training gratuit si manual detaliat de utilizare al intregului sistem.

JOPPS este configuratorul cu ajutorul caruia se poate proiecta si calcula pretul ferestrelor si usilor. Avand o interfata prietenoasa, programul ghideaza inginerul in timpul etapei de proiectare prin mesaje simple si concise. 

Programul poate calcula cadre simple sau fatade complicate, ghidand utilizatorul pe parcursul intregului proces. Toate informatiile pot fi usor ajustate: de la culori, profile, deschideri, la sticla si sistemul de profile utilizat.  Vederile pot fi generate din exterior sau interior, acoperind atat desenele arhitectilor cat si pe cele ale inginerilor.

JoPPS poate genera rapoarte pentru toate departamentele companiei: de la oferta finala pentru clientul dumneavoastra, la o lista detaliata cu cotele de sticla  pentru comanda catre furnizorul de geam. Orice detalii despre productie, vanzare sau ofertare pot fi extrase din JoPPS. Fiind echipat cu un processor integrat de date, toate calculele pot fi exportate in programe precum Microsoft Excel si editate in functie de nevoile dumneavoastra. Inginerii pot exporta fisiere .dxf sau .dwg pentru a le utiliza in proiectare.

Momentele de inertie Ix si Iy sunt calculate in conformitate cu standarde si legislatia in vigoare, luand in considerare toti parametrii: presiunea vantului, inaltimea cladirii, grosimea sticlei etc. Departamentul R&D poate oferi suport tehnic in ceea ce priveste cea mai buna solutie pentru proiectul dumneavoastra.

Coeficientii de transfer termic pentru ferestre sunt calculati in functie de sistemul de profile utilizat si de caracteristicile sticlei. In functie de aceste caracteristici, JoPPS poate calcula transmitanta termica Uw pentru fiecare ferestra a proiectului.