Departament R&D

Sistemele Yprado sunt exclusiv proiectate de propriul nostru department de R&D, format din  ingineri experimentati in utilizarea celor mai noi programe de design si control. 

Pentru a ramane inovativi, departamentul R&D dezvolta solutii noi pentru a satisface toate cerintele impuse de catre arhitecti. 

Fie ca aveti nevoie de proiecte cu cercevea ascunsa, pereti cortina sau doar de un profil special necesar proiectului dumneavoastra, echipa noastra alcatuita din cinci ingineri cu experienta le poate realiza.

Ferestrele sunt probabil cel mai interesant element de design din casa dumneavoastra. Ele ofera lumina si aer curat, dar, de asemenea, pot reprezenta o potentiala sursa de caldura nedorita vara si de pierdere a caldurii in timpul iernii. 

Departamentul nostru de R&D calculeaza transmitanta termica Uf pentru profile si Uw pentru intreaga fereastra, recomandandu-va cea mai buna solutie de economisire si ajutandu-va, prin urmare, sa reduceti costurile cu energia.

Inginerii din cadrul departamentului R&D lucreaza cu proiecte strategice in functie de obiectivele companiei: maximizarea calitatii si satisfactiei clientilor la un cost minim pentru client.

Toti clientii primesc suport inainte si dupa finalizarea proiectului.